Новини
Погода

Погода на 3 грудня: туман та ожеледь обіцяють на Хмельниччині

Температура повітря на Хмельниччині знову трохи опуститься. Завтра повернеться незначний мороз. Уночі можливий мокрий сніг і дощ, а вдень буде практично без опадів. Туман та ожеледицю обіцяють синоптики на ранок, тому потрібно враховувати це при пересуванні.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 3 грудня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі мокрий сніг та дощ, вдень невеликий мокрий сніг, вночі та вранці туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Нічний сильний дощ до ранку закінчиться. Перша половина дня пройде без опадів, а ввечері очікується дрібний сніг. Температура повітря вночі -3, вдень -2, ввечері -4.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вночі -2, вдень -1, увечері -2.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Сильний дощ закінчиться ще до світанку. Ранок і день минуть без опадів, а ввечері розпочнеться сніг. Температура повітря вночі -3, вдень -2, ввечері -4.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook