Новини
Інфраструктура

Майже дві тисячі споживачів на Хмельниччині через негоду залишаються без електропостачання

Вранці 3 грудня у Хмельницькій ОВА повідомили про знеструмлення понад пів сотні населених пунктів на території області. Протягом дня енергетики відновлюють електропостачання, підключаючи споживачів, проте досі без світла залишають мешканці майже двох десятків сіл в регіоні.

Станом на ранок на Хмельниччині через погодні умови (налипання мокрого снігу (було знеструмлено 26 населених пунктів у Волочиській, Городоцькій, Славутській та Теофіпольській територіальних громадах. Згодом їхня кількість збільшилася до 64 – через пориви вітру та ожеледицю. Кількість бригад енергетиків, які були задіяні для ліквідації несправностей та відновлення електропостачання варіювалася від 8 до 13. Також на ремонтних роботах було задіяно понад десяток одиниць спецтехніки

Станом на 15.00 електропостачання в частині населених пунктів відновлене. Разом з тим, без світла залишалися 18 населених пунктів, з них 12 – частково.

Послуги не отримують 1790 споживачів, у тому числі 1708 побутових та 82 непобутових. На ліквідацію наслідків задіяно 7 бригад та 7 одиниць техніки,повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

ОНОВЛЕНО: Як повідомили у Хмельницькій ОВА, станом на 16.00 електропостачання відновили всім споживачам.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook