Новини
Офіційно

Питання мігрантів обговорили у Хмельницькій ОВА з представниками міжнародної організації

Сьогодні, 6 грудня, на Хмельниччині відбулася робоча зустріч між обласною військовою адміністрацією та представниками Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) щодо гуманітарної ситуації в регіоні. Провів засідання заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв. До участі долучилися директор Агенції регіонального розвитку Хмельницької області Катерина Савчук та представники профільних підрозділів ОВА.

До складу іноземної делегації увійшли Афсар Хан – регіональний менеджер Міжнародної Організації з Міграції південного регіону та Софія Васу – проектний менеджер з питань роботи місць тимчасового проживання.

Розпочинаючи зустріч Володимир Юр’єв назвав надзвичайно важливою присутність Міжнародної Організації з Міграції у нашій області, адже завдяки ефективній співпраці Хмельниччина отримує потужну допомогу для населення, що постраждало від війни.

На жаль, наша область потребує щодня великої кількості допомоги, адже небезпека, викликана ворогом, нікуди не зникла, а тому в наш край продовжують прибувати нові люди із гарячих точок. Відтак, з вашою підтримкою нам вдається покривати велику кількість потреб, як переселенців, так і тих жителів області, чиї домівки зазнали руйнацій внаслідок численних ворожих бомбардувань, – додав посадовець.

Під час зустрічі учасники обмінялися актуальною інформацією в сфері підтримки постраждалих від війни громадян. Зокрема, завдяки співпраці з МОМ, жителі громад, чиї будинки внаслідок обстрілів потребували ремонту, отримали значну кількість будматеріалів та іншої допомоги для оперативного розв’язання проблем. Окрім того, організація забезпечила ремонтні роботи інтернатним закладам області, які приймають переміщених осіб, а також надали їм необхідні меблі та техніку для комфортного проживання у них.

Підсумовуючи зустріч, присутні окреслили ряд важливих питань та потреб, які потребують вирішення у майбутньому.

За інформацією пресслужби Хмельницької ОВА


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook