Новини
Суспільство

Помер колишній заступник начальника штабу Управління державної пожежної охорони УМВС України в Хмельницькій області

На 81 році життя, після тривалої хвороби, помер полковник внутрішньої служби у відставці, колишній заступник начальника штабу Управління державної пожежної охорони УМВС України в Хмельницькій області Аполлінарій Григорович Швець.

У 1986 році офіцер очолив Хмельницький зведений загін з 60 працівників, які ліквідовували наслідки страшної катастрофи на Чорнобильській АЕС, що й позначилось на здоров’ї та майбутній долі Аполлінарія Григоровича. Зокрема, він брав участь у гасінні пожежі на третьому енергоблоці та отримав високу дозу опромінення.

Колеги, товариші по службі згадують сміливого полковника як людину та професіонала надзвичайно дисциплінованого та відданого службі. Аполлінарій Швець став прикладом для сотень рятувальників, адже віддано виконував службові обов’язки покладені на нього службою. Уся велика родина рятувальників Хмельниччини висловлює найщиріші співчуття сім’ї та родині Аполлінарія Григоровича та спільно з вами розділяє смуток та біль втрати. Спочивайте з миром, пане полковнику…йдеться у повідомленні ДСНС Хмельницької області.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook