Новини
Офіційно

З нагоди Дня місцевого самоврядування на Хмельниччині роздавали високі відзнаки

Під час пленарного засідання вісімнадцятої чергової сесії голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк привітала присутніх у сесійній залі з Днем місцевого самоврядування, яке в нашій державі відзначається 7 грудня.

«Другий рік поспіль усі, хто пов’язав свою долю зі служінням громаді, зустрічає День місцевого самоврядування в умовах воєнного стану. Війна внесла свої корективи у наші плани з розбудови Хмельниччини та покращення добробуту її мешканців. Ми продовжимо реалізовувати наші  проєкти зі ще більшим ентузіазмом після перемоги, бо зараз найважливішим завданням для кожного з нас є захист нашої територіальної цілісності та Перемога над ворогом. Сьогодні наші мужні захисники відстоюють право на найважливіші демократичні цінності, зокрема і право на місцеве самоврядування, яке закріплене в нашій Конституції.  Саме в такий нелегкий час місцеве самоврядування слугує міцною основою для держави і надійним тилом для Сил Оборони країни. На органи місцевого самоврядування покладена важлива місія виконувати волю громад, спільно відстоювати їхнє прагнення жити у демократичній та безпечній державі», – зазначила Віолета Лабазюк та подякувала депутатам за небайдужість і патріотизм та висловила слова подяки головам територіальних громад, депутатам місцевих рад та працівникам виконавчих органів, усім, хто служить громадам за співпрацю та ефективну роботу в умовах воєнного стану.

Віолета Лабазюк виконала приємну місію та вручила низку відзнак від Верховної Ради України, асоціації місцевого самоврядування та обласної ради.

За вагомий особистий внесок  у розвиток вітчизняного агропромислового комплексу, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Почесну Грамоту Верховної Ради України отримав депутат обласної ради, генеральний директор ТОВ «Група Компаній «ВІТАГРО» Петро Лабазюк. За вагомий  особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування, соціально-економічний розвиток регіону, сумлінну працю та високий професіоналізм Грамотою  ВРУ нагороджено депутата обласної ради, голову фермерського господарства «КОЛОС» Руслана Скримського. За значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток регіону, розбудову місцевого самоврядування, активну діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування Подяками Голови ВРУ нагороджено депутатів обласної ради Михайла Бойка, Ігоря Гая, Олександра Дехтярука, Олександра Корнійчука, Руслана Лещишина, Олександра Співака та Сергія Яковлева.

За розбудову та утвердження місцевого самоврядування на Хмельниччині, активну громадянську позицію в умовах воєнного стану, вагомий особистий внесок у наближення перемоги, патріотизм та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною Грамотою Всеукраїнської Асоціації органів місцевого самоврядування «Українська Асоціація районних та обласних рад» відзначено  Михайла Пухкого та Юрія Смаля.

За активну депутатську діяльність та громадянську позицію в умовах воєнного стану та з нагоди Дня місцевого самоврядування Грамотою обласної ради Віолета Лабазюк нагородила Інну Шоробуру, а Подяками обласної ради – Сергія  Зозулю, Ларису Конончук, Олександра Розізнаного, Сергія Слюсарчук та Валентина Соколюка.

Голова обласної ради Віолета Лабазюк подякувала працівникам виконавчого апарату обласної ради, які гідно виконують свої функціональні обов’язки, а також здійснюють волонтерську діяльність у гуманітарному штабі обласної ради та Центрі видачі  гуманітарної допомоги.

Привітав з Днем місцевого самоврядування та вручив відзнаки і перший заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. Подякою голови ВРУ нагородив Крупецького сільського голову Валерія Михалюка та Почесною Грамотою Міністерства охорони здоров’я України директора комунального некомерційного підприємства «Хмельницький обласний центр служби крові» обласної ради Володимира Левицького.

Від імені Верховної Ради України зібранні привітав народний депутат України Сергій Мандзій. За активну громадянську діяльність, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток регіону та з нагоди Дня місцевого самоврядування  Подякою народного депутата він нагородив голову обласної ради Віолету Лабазюк, її заступників Володимира Гончарука, Валентина Соколюка та Тетяну Зеленко, а також керівників депутатських фракцій Оксану Бочкарьову, Уляну Ткаченко, Сергія Яковлева.

З нагоди Дня місцевого самоврядування обласна рада передала в територіальні громади понад сотню відзнак для відзначення кращих працівників міських, селищних та сільських рад області.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook