Новини
Бізнес

Алкогольний холдинг BAYADERA відкрив перший магазин у Хмельницькому

Перший фірмовий магазин алкоголю BAYADERA.UA, що працює за адресою м. Хмельницький, вулиця Романа Шухевича (Курчатова), 41а, запрошує вас оцінити величезну колекцію алкогольних напоїв на будь-який смак. На покупку від 3 будь-яких пляшок алкоголю діють оптові знижки, тож шопінг буде супер-вигідними. Магазин пропонує тільки якісний алкоголь, який постачається напряму від виробників, що зводить ризик підробки до нуля. А це, своєю чергою, можливо завдяки компанії Баядера, про яку слід розповісти трохи докладніше.

Хто такі BAYADERA GROUP

Український алкогольний холдинг BAYADERA GROUP було створено у 1991 році, і він дуже швидко став найвпливовішим гравцем на вітчизняному ринку міцних напоїв. Успіху сприяло одразу декілька факторів:

  1. Співпраця з відомими світовими виробниками алкоголю. BAYADERA є офіційним дистриб’ютором в Україні таких іменитих брендів, як Jagermeister, Johnnie Walker, Captain Morgan та інших. Це дозволяє не робити велику націнку, а пропонувати покупцям напої майже за ціною виробника з підтвердженою якістю продукції.
  2. Власне виробництво. Такі відомі та популярні торговельні марки як Коблево, Козацька Рада, Хлібний Дар, Маренго – це все власна продукція холдингу Баядера. Компанія посідає перше місце в Україні за обсягом алкоголю, що виробляється та реалізується.
  3. Увага до споживачів. Компанія BAYADERA завжди враховує зворотний зв’язок від клієнтів і покращує свою роботу відповідно до цього.

Отже, BAYADERA.UA – це не тільки майже 32 роки сумлінної праці на ринку алкогольних напоїв, але й найвищий рівень якості, демократичні ціни та дбайливе ставлення до покупців.

BAYADERA.UA

Що є у фірмовому магазині BAYADERA.UA

Простіше сказати, чого немає. Магазин намагається задовольнити смаки максимально широкого кола поціновувачів алкоголю, тому пропонує як елітні напої, так і більш прості, але не менш якісні. Для гурманів та естетів є димні сорти шотландського віскі з витримкою понад 10 років, для тих, хто полюбляє солоденьке – лікери, ромові напої, солодкі вина, для прихильників української класики – горілка з добірного зерна, ароматні вина від Коблево. А ще в асортименті є джин, текіла, коньяк, ігристі вина та шампанське, бренді, абсент… Завітайте до магазину і ви самі все побачите.

Особлива гордість – топові бренди, які постачаються напряму від виробників. Це духмяний ром Captain Morgan, найвідоміший у світі бренд віскі Johnnie Walker, ніжний ірландський вершковий лікер Baileys, легендарний коньяк Hennessy, екзотичне бренді Metaxa, класичний джин Gordon’s, німецький трав’яний лікер Jägermeister.

До речі, спеціально для тих, хто вважає алкоголь найкращим подарунком на свята, в магазині є напої у фірмовому подарунковому пакуванні. До деяких з них додаються навіть келихи незвичайної форми.

Чому варто відвідати фірмовий магазин BAYADERA

По-перше, у фірмовому магазині BAYADERA.UA ви можете отримати додаткову знижку при купівлі 3-х пляшок будь-якого алкоголю. Це не обов’язково має бути один напій, ви можете обрати 3 різні позиції, а на касі отримаєте дуже приємну оптову знижку. Це чудова пропозиція, якщо ви купуєте алкоголь на велику компанію, обираєте подарунки кільком друзям чи відповідально ставитеся до підготування святкового столу.

По-друге, в магазині ви можете отримати миттєву кваліфіковану допомогу від консультантів. Все, що від вас треба – це озвучити свої побажання щодо напою, а далі вже досвідчені спеціалісти порадять вам найкращі та найвигідніші варіанти.

По-третє, ви можете на власні очі побачити напої, які купуєте. Погодьтеся, читати описи в інтернеті – це одне, а потримати пляшку власноруч – зовсім інше. Особливо, якщо мова йде про таке відповідальне заняття, як закупка алкоголю до свята, корпоративу або для домашнього бару.

Також в магазині є затишне кафе, де можна відпочити після шопінгу, поласувати улюбленими напоями та перекусити.

Адреса та графік роботи магазину

Магазин BAYADERA.UA розташований у місті Хмельницький за адресою: вулиця Романа Шухевича (Курчатова), 41а.

Графік роботи: з 8:00 до 21:00.

Телефон: 0800219888.

Завітайте до фірмового магазину BAYADERA.UA і пориньте у яскравий світ смачних та якісних алкогольних напоїв!


Реклама
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook