Новини
Офіційно

Очільницю податкової служби Хмельниччини нагородили орденом

За поданням правління Громадської організації «Асоціація хмельницьких ринків» керівниці Головного управління ДПС у Хмельницькій області Ірині Зленко за патріотизм, громадянську активність та професіоналізм, виявлені у боротьбі за єдність та незалежність України, вручено «Орден «Єдність та воля».

Як зазначив голова ГО «Асоціація хмельницьких ринків» Анатолій Гуменюк,  нагороди народної пошани вручаються лише гідним людям, котрі ділом утверджують високі принципи боротьби за незалежність і свободу рідної землі.

Керівниця податкової служби Хмельниччини працює на Україну, створення на теренах країни громадянського суспільства європейської спрямованості, об’єднує представників бізнес-спільноти у підтримці економічного фронту, сприяє волонтерській діяльності для ЗСУ.

Символічно, що напередодні Різдва і Нового року до нас у податкову службу завітали представники громадської організації, яка нараховує тисячі активних учасників. Сьогодні починаємо новий етап співпраці задля сприяння розвитку малого підприємництва, і надалі будемо реалізовувати об’єднавчі ініціативи та добрі справи на благо України. Це і буде наша спільна перемога, – наголосила Ірина Зленко.  

За інформацією ДПС у Хмельницькій області

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook