Новини
Події

На Хмельниччину доставлять Вифлеємський вогонь

Вкотре “Укрзалізниця” доставляє Вифлеємський вогонь миру в обласні центри України менше, ніж за добу. У переліку міст, які готові підтримати та продовжити щорічну скаутську акцію до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа, є Хмельницький. В обласний центр Вифлеємський вогонь має доставити поїзд, який вирушив у путь традиційно зі столиці вчора, 10 грудня.

Як повідомили в Укрзалізниці, цього року, як і два роки до того, поїзди доставляють Вифлеємський вогонь на 24 вокзали країни.

Представники скаутської організації “Пласт” Вифлеємський вогонь провідникам поїздів Укрзалізниці передали вчора, 10 грудня. Традиційно часточку життєдайного вогню у Хмельницькому можна буде отримати на залізничному вокзалі, де для нього готують спеціальний стенд. Далі, з обласного центру, він помандрує іншими містами Хмельниччини.

Як передавали Вифлеємський вогонь у столиці провідникам потягів, показали в Укрзалізниці.

Нагадуємо, від учора, 10 грудня, через Хмельницький курсує ще один поїзд Інтерсіті, який сполучає Київ та Тернопіль та проїжджає також через Вінницю.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook