Новини
Погода

Погода на 12 грудня: на Хмельниччині обіцяються сніг з дощем та туман

Вдень синоптики вже попередили мешканців області про погіршення погоди, якого варто очікувати в найближчі три дні. Щодо сьогоднішньої ночі та завтрашнього ранку прогнозу уточнили, зазначивши, в області буде туманно – видимість 200-500 м, на автошляхах – ожеледь, що дорівнює І (жовтому) рівню небезпечності.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 12 грудня, на Хмельниччині буде хмарно. Вночі місцями невеликий мокрий сніг, вдень невеликий мокрий сніг з дощем. Вночі та вранці: місцями туман, місцями налипання мокрого снігу, місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Вранішній сніг удень зміниться дрібним мокрим снігом, який повинен закінчитися до приходу вечора. Температура повітря вночі -2, вдень +2, ввечері 0.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ зі снігом, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі -2, вдень +2, увечері 0.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці йтиме сильний дощ зі снігом, який до середини дня повинен послабшати і через деякий час закінчитися. Температура повітря вночі -2, вдень +1, ввечері +1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook