Новини
Погода

Погода на 13 грудня: на Хмельниччині обіцяють мокрий сніг і ожеледь

Нагадаємо, про попередження синоптиків про небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності по Хмельницькій області, що діятимуть ще завтра та післязавтра. Зберігатиметься туман і ожеледь, вдень можливий мокрий сніг. Щоправда, температура повітря вдень підвищиться на кілька градусів, порівняно з попередніми днями.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 13 грудня, на Хмельниччині буде хмарно. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 5° морозу до 0, вдень від 0 до 5° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ. Температура повітря вночі -2, вдень +3, ввечері +2.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Удень та ввечері очікується дрібний дощ, ближче до вечора він посилиться. Температура повітря вночі -2, вдень +3, увечері +2.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Ввечері очікується дрібний дощ зі снігом. Температура повітря вночі +2, вдень +3, ввечері +1.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook