Новини
Погода

Погода на 14 грудня: сніг з дощем обіцяють на Хмельниччині

Складні погодні умови на завтра обіцяють на Хмельниччині синоптики. Сніг з дощем, налипання снігу, ожеледь… При цьому температура повітря протягом дня буде стабільна – від легкого морозу вночі до так само незначного потепління вдень.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 14 грудня, на Хмельниччині буде хмарно. Мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці місцями: туман, налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби від 2° морозу до 3° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Опади спостерігатимуться протягом усього дня. Вранці очікується дощ, у другій половині дня – дощ зі снігом, якому на зміну прийде сніг. Температура повітря вночі +1, вдень +1, ввечері 0.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Увесь ранок йтиме дощ, який розпочнеться ще вночі. У другій половині дня його змінить дрібний дощ зі снігом, який стихне тільки ближче до вечора. Температура повітря вночі +1, вдень +1, увечері +2.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Вранці та вдень йтиме дощ зі снігом, ввечері очікується сніг. Температура повітря вночі 0, вдень 00, ввечері 0.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook