Новини
Інфраструктура

Реконструкція однієї з будівель у Хмельницькому коштуватиме майже 4 мільйони

Пропозиції на участь у тендері «Реконструкція будівлі №** (**) по вул. ** **, м. Хмельницький Хмельницька область» можна подавати ще чотири дні.

Як вказано на сайті Української універсальної біржі, для проведення конкурсу достатньо одного учасника. Вартість робіт заявлена на рівні 3,859 мільйона гривень. Замовник реконструкції – Квартирно-експлуатаційний відділ міста Хмельницький.

Аукціон відбудеться 18 грудня. Розмір мінімального кроку пониження ціни – 38,6 тисячі гривень або один відсоток вартості.

В оголошенні до тендера вказано, що «Учасник в складі пропозиції подає довідку в довільній формі, яка містить інформацію про досвід керівника(ів) та інженерно-технічних працівників, а також працівників робочих професій із зазначенням посади, досвіду роботи в цілому (років) на займаній посаді, освіти і спеціальності та досвіду роботи на займаній посаді (років) в даного Учасника».

Окрім того, Учасник для більш ефективної підготовки пропозиції зобов’язаний відвідати та оглянути об’єкт, на якому будуть виконуватись роботи, а також отримати інформацію, яка може бути йому необхідна для підготовки пропозиції та укладання договору. За результатами відвідування об’єкта складається в довільній формі довідка (акт) про огляд об’єкта, яка підписується уповноваженими представниками.

Технічне завдання містить 276 пунктів: від «пробивання прорізів в конструкціях з цегли» (пункт 1) до «монтажу устаткування виду посудин або апаратів без механізмів на відкритій площадці» (пункт 276).

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook