Новини
ДТП

Водія, який, ймовірно, п’яним насмерть збив жінку, затримали у Хмельницькому

План “Перехват” оголосили у Хмельницькому вчора увечері через дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої загинула пішохідка. Водія шукали за орієнтуванням, а коли знайшли, виявили, що він за кермом, ймовірно, був нетверезим.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 12 грудня, у мікрорайоні Ракове. За кермом автомобіля “ВАЗ” перебував 61-річний водій. На вулиці Холодноярців він збив 55-річну жінку, та замість надати потерпілій допомогу, з місця ДТП втік. Від триманих травм жінка померла на дорозі.

Задіявши план “Перехват”, правоохоронці розшукали водія менше, ніж за пів години на вулиці Чорновола. Під час спілкування з ним поліцейські з’ясували, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, а на автомобілі виявили пошкодження, характерні для наслідків ДТП.

Водія затримано. У випадку доведення його вини у скоєнні ДТП із загиблою чоловікову загрожує до 10 років ув’язнення, повідомили у поліції Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook