Новини
Інфраструктура

Дорожники попередили про погіршення стану проїзду автошляхами Хмельниччини

Уночі з 13 по 14 грудня техніка підрядних організацій працювала на автошляхах області в черговому режимі. Проїзд забезпечено, покриття мокре. Ніч минула без скарг, дорожньо-транспортних пригод та надзвичайних ситуацій. Однак невдовзі ситуація, ймовірно, зміниться у зв’язку з попередженням про небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності (НМЯ І). За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у найближчі 3 години 14 грудня в північній частині області прогнозують значний мокрий сніг та сніг. В першій половині дня 14 грудня налипання мокрого снігу (І рівень небезпечності, жовтий).

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області інформують, що у зв’язку з цим на півночі області розпочала роботу великогабаритна дорожня техніка, тож просять водіїв надавати спецмеханізмам пріоритет у русі.

Для отримання інформації про стан проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення можна звертатись на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80 та на офіційну сторінку Служби відновлення у Фейсбук.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook