Новини
Офіційно

У Шепетівці депутати міської ради від «Слуги Народу» прозвітували про роботу

Підтримка Збройних сил України, реалізація повноцінної роботи комунальних установ міста та допомога жителям громади у вирішенні соціально-побутових питаннях – саме такими ключовими напрямами опікувалися депутати Шепетівської міської ради та ухвалювали рішення для їх реалізації.

«Ми сьогодні живемо у вкрай складний час, коли не маємо права на помилку й повинні всебічно підтримувати наших земляків», – зазначив голова фракції «Слуга Народу» в Шепетівській міській раді Віталій Биков.

Під час звіту була присутня народна депутатка України від «Слуги Народу» Олена Копанчук, котра поділилася нещодавніми законодавчими змінами та результатами роботи за 2023 рік.
Через повітряну тривогу звітування продовжили в укритті.

Також відбувся захід, організований ЗеМолодіжкою Хмельниччини, – дискусійна панель на тему «Цивільний захист населення в умовах воєнного стану», до якого долучилися депутати та мешканці Шепетівки. Учасники заходу отримали важливу інформацію щодо збереження життя та здоров’я під час ракетних обстрілів.

«Сьогодні ми змогли поспілкуватися з жителями про цивільний захист Шепетівщини. Дякуємо нашим військовим, котрі оберігають наше небо», – зазначив лідер ЗеМолодіжки Хмельниччини Володимир Новак.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook