Новини
Погода

Погода на 18 грудня: на Хмельниччині очікується потепління та пориви вітру

Судячи з прогнозів синоптиків на наступний тиждень, він буде більше схожий на весняний, ніж на передріздвяний. Принаймні, у довгострокових передбаченнях синоптиків йдеться і про сонячні дні, і про досить високу, як для зими, температуру, і навіть про дощі.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 18 грудня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненням, вночі місцями невеликий мокрий сніг з дощем, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 1-6° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний дощ. Температура повітря вночі +3, вдень +6, ввечері +5.

Увесь час у Кам’янці-Подільському утримається хмарна погода, вдень хмари ненадовго розсіються, щоб ввечері з’явитися знову. Без опадів. Температура повітря вночі +4, вдень +8, увечері +6.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ йтиме весь день, а до вечора може стати сильнішим. Температура повітря вночі +3, вдень +4, ввечері +4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook