Новини
Офіційно

У Хмельницькому відбувся форум весільної індустрії

Днями у Хмельницькому відбувся “Всеукраїнський форум весільної індустрії”. У заході взяв участь перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук. Загалом до заходу долучилися близько 50 виробників весільних суконь з різних регіонів України, які поділилися своїми напрацюваннями та ідеями щодо розвитку бізнесу у наступному році.

Виступаючи перед присутніми на форумі, посадовець пригадав 2015-2016 роки. Тоді хмельницькі виробники весільних суконь вийшли з рівня, коли продавали їх на ринку, та почали утворювати свої бренди.

“Вже тоді, 8 років тому, органи місцевого самоврядування розуміли, що легка промисловість – це один з тих  напрямків, де може бути економічний прорив. Далі було створено кілька місцевих програм для підтримки весільних брендів, відбулася їх участь у великих вітчизняних та міжнародних виставках. Виробники весільних суконь розпочали вихід на міжнародний рівень та заявили про себе усьому світу, розповів історію розвитку весільної індустрії у Хмельницькому Володимир Гончарук.

Наразі рівень весільної індустрії на Хмельниччині досить високий, додав посадовець, та наголосив, що це одна з тих точок економічного росту, яка спрацювала в області.

Також під час форуму Володимир Гончарук вручив Подяку обласної ради власниці бренду весільних суконь “Yedyna” та співорганізаторці “White Wedding Platform” Марині Васильєвій за ініціативи у сфері бізнесу та потужний розвиток весільної індустрії в нашій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook