Новини
Офіційно

Бійці одного з військових формувань Хмельниччини отримали грамоти та подарунки від облради

Голова Хмельницької обласної ради взяла участь в заходах з нагоди чергової річниці від часу створення одного з військових формувань області, яке пройшло складний шлях становлення, реформування і розвитку та є надійною й потужною силою, що стоїть на захисті незалежності нашої держави.

Вітаючи військових, Віолета Лабазюк подякувала  захисникам та захисницям за мужність та відвагу, гідну оборону України та бойові подвиги, які є вагомим та неоціненним внеском у перемогу України над ворогом.

«Після повномасштабного вторгнення ви одними з перших стали на захист нашої держави та виконуєте надскладні завдання із захисту територіальної цілісності нашої країни. Щира вдячність вам за бездоганну службу і відданість державі! Бажаю якнайшвидшої Перемоги та миру нашій незламній Україні! Слава Збройним силам України!“ – зазначила голова обласної ради.

Грамотами обласної ради та цінними подарунками Віолета Лабазюк нагородила окремих військовослужбовців за високий професіоналізм, сумлінне виконання військового обов’язку, самовіддане служіння українському народові, вагомий особистий внесок у забезпечення обороноздатності держави.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook