Новини
Кримінал

На 5 років позбавлять волі мешканця Хмельницького району за крадіжку мотоцикла

На Волочищині суд виніс вирок жителю Хмельницького району, який викрав мотоцикл місцевого жителя. Суд визнав винним у незаконному заволодінні транспортним засобом і призначив йому 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у жовтні цього року у с. Наркевичі 20-річний зловмисник на парковці помітив мотоцикл «GEON», який належав 24-річному працівнику місцевого заводу, і вирішив ним заволодіти. Ключів у запалюванні не було, тож підозрюваний почав просто тягнути транспортний засіб. По дорозі його помітили перехожі. Побоюючись, що його упіймають, правопорушник покинув мотоцикл і кинувся навтьоки. Свідки ж подзвонили у поліцію.

Правоохоронці, прибувши на місце події, оперативно встановили, що транспортним засобом заволодів 20-річний житель Чорноострівської тергромади, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку і перебував на іспитовому терміні.

Слідчі оголосили йому підозру за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Розглянувши матеріали кримінального провадження, Волочиський районний суд засудив 20-річного чоловіка до 5 років ув’язнення.

Оскільки порушник мав невідбуте покаранння за раніше вчинений злочин, то суд ухвалив остаточне покарання — 5 років 1 місяць позбавлення волі.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook