Новини
Офіційно

Двоє кандидатів боротимуться за посаду директора музичного коледжу у Хмельницькому

Рейтингове голосування на виборах на посаду директора Хмельницького фахового музичного коледжу ім. В.І. Заремби відбудеться у п’ятницю, 22 грудня.

За попереднім рішенням комісії, яка розглянула документи претендентів на посаду директора цього закладу, голова обласної ради Віолета Лабазюк внесла до Хмельницького фахового музичного коледжу дві кандидатури, які відповідають Закону України «Про фахову передвищу освіту».

У виборах братимуть участь два кандидати: теперішній керівник закладу Віктор Бернацький та Майя Онищук, яка на сьогодні очолює Хмельницький обласний центр культури та мистецтв, повідомили у Хмельницькій обласній раді.

Серед кваліфікаційних вимог до кандидатів були зокрема такі:

  • громадянство України, вільне володіння державною мовою;
  • вища освіта на рівні спеціаліста або магістра (кандидат на посаду керівника закладу соціального захисту населення, розташованого у сільській місцевості – середня спеціальна або вища освіта на рівні молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста, магістра);
  • загальний стаж роботи не менше трьох років.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook