Новини
Погода

Погода на 22 грудня: на Хмельниччині прогнозують сильний вітер

Синоптики попереджають мешканців Хмельницької області про сильні пориви вітру: 15-20 м/с, що віповідають І (жовтому) рівню небезпечності. Попри це температура повітря залишатиметься вищою від нуля. Місцями можливий мокрий сніг з дощем, вранці – ожеледиця.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 22 грудня, на Хмельниччині хмарно з проясненням. Часом невеликий мокрий сніг, вдень з дощем. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1-6° тепла, у Хмельницькому вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вночі очікується дрібний дощ зі снігом. Вранці – дрібний дощ, який у другій половині дня зміниться дрібним мокрим снігом. Опади припиняться тільки ближче до вечора. Температура повітря вночі +2, вдень +3, ввечері 0.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Майже весь день йтиме дощ, але ближче до вечора він повинен припинитися. Температура повітря вночі +3, вдень +4, увечері 0.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі йтиме дощ зі снігом. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі +4, вдень +3, ввечері 0.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook