Новини
Суспільство

Вихованці дитбудинків у Хмельницькому отримали подарунки до свят від каналу «Труха»

Власник одного з найвідоміших телеграм-каналів України зібрав та передав солодкі подарунки для вихованців дитячих будинків у чотирьох обласних центрах України. Крім того, на заклик підписників каналу, дізнався про потреби вихованців та запланував реалізувати дитячі мрії.

Крім Хмельницького, солодощі на свята отримали вихованці дитячих будинків у містах Тернопіль, Чернівці та Луцьк. Реалізували таку акцію в рамках проєкту «Труха Допомагає» – проєкту всебічної допомоги українцям та ЗСУ від відомого телеграм-пабліка.

Як розповів власник каналу «Труха» Максим» Лавриненко, напередодні свят до нього звернулися підписники регіональних телеграм-каналів, які активно звертались до адміністраторів місцевих пабліків із закликом допомогти дітям та надавати всебічну допомогу, не обмежуючись лише постраждалими від ракетних ударів та ЗСУ.

«Труха» почула заклики своїх підписників із місцевого пабліка «Труха Хмельницький» та відреагувала – Максим Лавриненко особисто відвідав дитячі будинки у різних містах України, поспілкувався з керівниками та отримав перелік нагальних потреб, які планує втілити у життя власними силами або за допомогою благодійного фонду «Труха Україна».

Кожна така маленька допомога дуже позитивно впливає на дітей. Коли я бачу, що вони щасливі, це надихає, і я розумію, що все роблю правильно, – каже Максим Лавриненко.

Також додав, що від початку повномасштабного вторгнення «Труха Україна» допомогла Збройним силам України на суму понад 35 мільйонів гривень. Здебільшого кошти спрямовували на задоволення найнагальніших потреб українських військових. Зокрема, на дрони, які використовуються для розвідки та вкрай необхідні на фронті, на FPV-дрони, тепловізори, цілевказівники, автомобілі та запчастини до них та інші необхідні речі.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook