Новини
Кримінал

Керувала скутером з підробленими документами: оголосили 2 підозри жительці Городка

У Городку Кам’янець-Подільського району поліцейські оголосили подвійну підозру жінці, яка керувала скутером з підробленим посвідченням водія.

Правопорушниця одразу зізналася поліцейським, що документи замовила в інтернеті, а навчання не проходила, мовляв, вона і так знає правила дорожнього руху. Тож правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили 35-річну водійку скутера «Honda», яка порушила ПДР. Під час перевірки документів патрульні помітили, що водійське посвідчення має ознаки підробки.

Жінка повідомила правоохоронцям, що документи замовила в інтернеті, оскільки в законному порядку посвідчення не отримувала. Порушниця пояснила, що правила дорожнього руху вона і так знає. Поліцейські вилучили документ та направили його на експертизу. Експерти підтвердили, що посвідчення не відповідає встановленому зразку та має ознаки технічної підробки.

Працівники поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили порушниці підозри за ч. 3 ст. 358 (Підроблення посвідчення, яке видається та посвідчується установою, і яке надає права, з метою використання його підроблювачем, вчиненим за попередньою змовою групою осіб) та ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документу) Кримінального кодексу України.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook