Новини
Погода

Погода на 24 грудня: на Хмельниччині прогнозують мороз

Морози потроху повертаються на Хмельниччину. Наступної ночі синоптики прогнозують зниження температури до -5 градусів. Вдень буде дещо тепліше. Також нам обіцяють сильний вітер, опади у вигляді мокрого снігу, а вранці – ожеледицю.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 24 грудня, на Хмельниччині хмарно, часом невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вдень місцями налипання мокрого снігу. Вітер західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранішній дрібний сніг повинен закінчитися до середини дня, проте ввечері він розпочнеться знову та піде сильніше. Температура повітря вночі -2, вдень +1, ввечері -1.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий сніг. Температура повітря вночі -1, вдень +2, увечері 0.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З ранку і до полудня йтиме дрібний сніг, який ввечері розпочнеться знову. Температура повітря вночі -2, вдень +1, ввечері -2.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook