Новини
Погода

Погода на 25 грудня: дощ та мокрий сніг обіцяють на Хмельниччині

Тиждень перед Новим роком на Хмельниччині, за обіцянками синоптиків, видасться напрочуд теплим. Особливо його перші дні. Загалом, за прогнозами, про морози або будь-яке зниження температури наприкінці грудня можна забути – найхолодніше буде у деякі дні вночі, але й навіть тоді стовпчики термометрів не опускатимуться нижче нуля.

Разом з тим, нагадаємо, на початок наступного тижня синоптики обіцяють суттєве погіршенням погоди.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 25 грудня, на Хмельниччині хмарно, вночі мокрий сніг та дощ, вдень дощ. Вночі: на дорогах ожеледиця, місцями ожеледь. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 6-11° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Увесь день йтиме дрібний дощ, який до вечора може посилитися. Температура повітря вночі +2, вдень +9, ввечері +7.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дрібний дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися. Температура повітря вночі +2, вдень +11, увечері +8.

До вечора хмари, що панували в небі у Шепетівці весь день, заберуться геть. Ввечері дощ, який йтиме майже весь день, припиниться. Температура повітря вночі +3, вдень +8, ввечері +5.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook