Новини
Погода

Погода на 26 грудня: на Хмельниччині прогнозують сильний вітер

Другий день поспіль на Хмельниччині, за прогнозами синоптиків, буде досить тепло, як для зими. Проте враження від цього тепла дещо погіршать поривчасті вітри, які вже почали гуляти по території області. У синоптиків попередили про небезпечні метеорологічні явища, що дорівнюватимуть І (жовтому) рівню небезпеки.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 26 грудня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненням, без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 2-7° тепла, вдень 8-13° тепла, У Хмельницькому вночі 3-5° тепла, вдень 9-11° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +6, вдень +10, ввечері +8.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вночі +7, вдень +11, увечері +9.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Дрібний дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора. Температура повітря вночі +3, вдень +8, ввечері +5.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook