Новини
Офіційно

На Хмельниччині визначили претендентів на стипендію “За вагомий внесок у розвиток спорту вищих досягнень”

Днями заступник начальника Хмельницької ОВА Володимир Юр’єв провів засідання комісії з присудження персональної стипендії “За вагомий внесок у розвиток спорту вищих досягнень”. До роботи долучилися постійні члени комісії, представники профільних підрозділів ОВА та спортивних федерацій області.

Розпочинаючи засідання, Володимир Юр’єв нагадав, що така стипендія призначається з метою розвитку спорту вищих досягнень провідним спортсменам області, які є членами збірних команд України з олімпійських, паралімпійських, дефлімпійських та неолімпійських видів спорту, а також виступають за Хмельницьку область на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Кожен, хто потрапив до претендентів на отримання стипендії є професійним висококласним спортсменом в своєму виді спорту. Тож бажаю усім наснаги на подальші спортивні здобутки, які славлять Хмельниччину й нашу державу на весь світ, – додав посадовець.

Так, в ході роботи комісія визначила 84 найкращих спортсмени, які будуть впродовж року отримувати стипендію “За вагомий внесок у розвиток спорту вищих досягнень”.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook