Новини
Погода

Погода на 27 грудня: на Хмельниччині прогнозують штормовий вітер

На Хмельниччині синоптики знову зафіксували нові температурні рекорди. На завтра обіцяють до 7 градусів тепла, без опадів. Попри це 27 грудня синоптики знову попереджають мешканців області про сильні пориви вітру до 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 27 грудня, на Хмельниччині буде мінлива хмарність, часом невеликий дощ. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби по області 2-7° тепла, у Хмельницькому 4-6° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Без опадів. Температура повітря вночі +4, вдень +5, ввечері +1.

Хмари, що з’являться на небі вранці та протримаються у Кам’янці-Подільському майже увесь день, ввечері повинні розсіятися. Без опадів. Температура повітря вночі +6, вдень +7, увечері +2.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Вранці очікується дрібний дощ, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів. Температура повітря вночі +4, вдень +5, ввечері +1.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook