Новини
Погода

Погода на 28 грудня: вночі на Хмельниччині буде мороз

Після кількох “теплих” днів на Хмельниччину повертається зима. Синоптики прогнозують уже в найближчу ніч зниження температури до мінусової, а вдень уже звичні “плюси”. Вітер, який сьогодні наробив шкоди у Хмельницькому, до завтра має вгамуватися. Та й морозів у подальші дні також не очікується.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 28 грудня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер західний з переходом на південний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 1-6° тепла, у Хмельницькому вночі 0-2° морозу, вдень 2-4° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі -1, вдень +4, ввечері +2.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вночі -1, вдень +3, увечері +2.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вночі -2, вдень +4, ввечері +4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook