Новини
Надзвичайні події

Вночі ворог атакував Хмельниччину “шахедами”: деталі

Під час сьогоднішньої нічної повітряної тривоги, яка тривала на Хмельниччині більше двох годин: з 23:05 до 1:20, мешканці області чули звуки вибухів. Сили Протиповітряної Оборони відпрацьовували по ворожих повітряних силах. У межах Хмельницької області було знищено два ударних БпЛА.

Моніторингові канали під час повітряної тривоги повідомляли, що безпілотники тримали курс на Старокостянтинів, і що там працювало ППО.

Як повідомило командування “Захід” Повітряних Сил ЗСУ, у ніч на 30 грудня російські окупанти атакували Захід країни двома ударними БпЛА типу «Shahed» із району Приморсько-Ахтарськ – рф, з них знищено два ударних БпЛА (усі – в межах Хмельницької області).

Цю інформацію також підтвердив і перший заступник ОВА Сергій Тюрін, додавши, що пошкоджень і травмованих немає.

Щодо результатів учорашньої атаки, яка стала наймасовішою за всю історію цієї війни, ворог звітує, що у Хмельницькому (ймовірно, маючи на увазі, Старокостянтинів) було завдано удару по аеродрому, літаках і складах.

Нагадаємо, в ніч на 29 грудня на території Хмельницької області Сили ППО збили три “шахеди” та дві крилаті ракети. У кількох громадах області пошкоджено понад 10 приватних домоволодінь, дитячий садочок, будинок культури, бібліотека, старостат.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook