Новини
Погода

Погода на 3 січня: на Хмельниччині прогнозують дощ і ожеледицю

Штормовий вітер, який спровокував знеструмлення низки населених пунктів Хмельниччини, на завтра трохи вщухне. Попри це, в області прогнозують не дуже комфортну погоду. По усіх регіонах йтиме дощ і мокрий сніг. Також синоптики попереджають про ожеледицю у нічний і вранішній час.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 3 січня, в області буде хмарно, вночі невеликий мокрий сніг з дощем, вдень дощ. Вночі та вранці місцями ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний з переходом на західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2°, у Хмельницькому вночі близько 0°, вдень 3-5° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Уночі очікується дрібний дощ зі снігом, який вранці посилиться, у другій половині дня йому на зміну прийде дощ, і тільки ближче до вечора опади припиняться. Температура повітря вночі +1, вдень +5, ввечері +5.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Нічний дрібний дощ зі снігом вранці зміниться на дощ, який у другій половині дня повинен послабшати, а ближче до вечора припинитися. Температура повітря вночі +1, вдень +6, увечері +7.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Нічний дощ зі снігом вранці може посилитися. У другій половині дня він зміниться на дощ і тільки ввечері закінчиться. Температура повітря вночі +1, вдень +5, ввечері +5.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook