Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині врятували чоловіка, який впав у колодязь

Надзвичайна подія сталася у селі на Кам’янеччині. Літній чоловік, який з необережності впав головою вниз у колодязь, провів у ньому 10 годин, поки на допомогу не підоспіли правоохоронці. Наразі здоров’ю пенсіонера нічого не загрожує.

Як повідомили у поліції Хмельниччини, 64-річний мешканець Кам’янця-Подільського ще зранку поїхав на дачу, розташовану у селі Ісаківці, що у Жванецькій громаді. І згодом перестав виходити на зв’язок. Дружина звернулася по допомогу до поліції близько опівночі.

Правоохоронці, які навідалися на обійстя подружжя разом з дружиною пенсіонера, почали оглядати територію і почули крик про допомогу. Чоловіка знайшли у господарчому колодязі, в якому він провів майже весь день.

Поліцейським Богдану Цьопі та Леоніду Атаманчуку, які врятували пенсіонера, він розповів, що, під час прибирання не втримався та впав сторчма у господарчий колодязь. Протягом 10 годин кликав на допомогу, проте його ніхто не чув. Ймовірно, через те, що діра, в яку провалився чоловік, розташовувалася не на подвір’ї, а в будівлі.

На щастя правоохоронці встигли вчасно, аби витягнути чоловіка з пастки, надати допомогу та викликати медиків, які після огляду госпіталізували потерпілого.

Як рятували чоловіка, дивіться у відео:

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook