Новини
Погода

Погода на 4 січня: дощ та туман прогнозують на Хмельниччині

Ще один зовсім не зимовий день обіцяють синоптики мешканцям Хмельниччини завтра, 4 січня. За прогнозами, без морозу мине і ніч, і день в області. Подекуди можливі тумани, тож вранці водіям варто зважати на те, що видимість на дорогах буде обмежена.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 4 січня, в області буде хмарно, часом невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, у Хмельницькому 2-4 ° тепла, вдень 4-9° тепла, у Хмельницькому 5-7° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +5, вдень +6, ввечері +4.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вночі +4, вдень +8, увечері +4.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Уночі піде дрібний дощ, який до ранку повинен закінчитися. Удень та ввечері він очікується знову. Температура повітря вночі +4, вдень +6, ввечері +5.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook