Новини
Події

У структурних підрозділах Кам’янець-Подільської міськради проводять перевірки

Сьогодні в мережі з’явилась інформація про обшуки у Департаменті ЖКГ Кам’янець-Подільської міськради. Влада Кам’янця прокоментувала ці повідомлення.

Про те, що сьогодні “у Департаменті житлово-комунального господарства правоохоронні органи проводять обшуки з невідомої причини” написав «Вечірній Кам’янець», посилаючись на особисті джерела.

Трохи згодом інформацію оновили, додавши, що “обшуки також відбуваються у підприємців, які співпрацювали з Департаментом ЖКГ“.

Водночас “Вечірній Кам’янець” на своїй фейсбук-сторінці закликає депутатів міської ради та громаду міста ініціювати скликання позачергового засідання сесії задля того, аби “повідомити громаду про причини обшуків”.

І зовсім нещодавно на офіційному телеграм-каналі Кам’янець-Подільської міської ради з’явилось таке повідомлення:

Для запобігання інформаційних маніпуляцій повідомляємо, що в деяких структурних підрозділах тривають планові та позапланові перевірки і процедурні дії державними контролюючими органами. Шановна громадо, зберігайте інформаційну гігієну та довіряйте лише офіційним джерелам”.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook