Новини
Офіційно

На Хмельниччині у партнерстві з USAID встановлено першу когенераційну установку

Теплопостачальне підприємство однієї з громад Хмельницької області завершило установку та приєднання до мереж когенераційної установки (КГУ), що була придбана коштом USAID Ukraine – USAID Україна у рамках реалізації Проєкту енергетичної безпеки USAID.

Установка обладнана газопоршневим двигуном і генерує одночасно теплову й електричну енергію для забезпечення потреб міських котелень в електропостачанні. Таким чином відбувається безперебійне постачання тепла об’єктам критичної та соціальної інфраструктури, а також мешканцям багатоквартирних будинків, пише на своїй сторінці у фейсбуці перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України разом з USAID Проєкт енергетичної безпеки реалізовує програму розгортання когенерації малої та середньої потужності та допомагає в правових реформах, спрямованих на технічну оптимізацію, енергоефективність та екологічну стійкість місцевих систем централізованого теплопостачання.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook