Новини
Погода

Погода на 8 січня: мороз та хуртовини обіцяють на Хмельниччині

Морозний тиждень спрогнозували синоптики для Хмельницької області. Суттєве зниження температури очікується вже цієї ночі, і далі мороз буде лише посилюватися. Снігопад, який суттєво ускладнив життя водіям та комунальникам, триватиме, тож пересування автошляхами як у містах, так і поза ними буде складним. Водіям рекомендують найближчими днями не користуватися без особливої потреби власним автотранспортом, а надавати перевагу муніципальному.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 8 січня в області буде хмарно, очікується сніг, вночі та вранці – місцями значний, місцями хуртовини. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби по області 9-14° морозу, у Хмельницькому 10-12°морозу.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Нічний сильний сніг вранці піде слабше. Він буде продовжувати йти весь день і закінчиться тільки ввечері. Температура повітря вночі -11, вдень -10, ввечері -13.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З самого ранку йтиме сильний сніг. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря вночі -8, вдень -9, увечері -11.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Уночі можливий сніг. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вночі -12, вдень -11, ввечері -14.

Якою буде погода на Хмельниччині протягом тижня – дивіться у прогнозі каналу Наголос

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook