Новини
Погода

Погода на 9 січня: тріскучий мороз вдарить на Хмельниччині

Суттєве зниження температури обіцяють синоптики на наступну добу на Хмельниччині. Стовпчики термометрів вночі опустяться до мінус 20 як по всій області, так і в обласному центрі. Сильних опадів протягом доби не буде, лише вночі може трохи присипати снігом.

Через несприятливі погодні умови на Хмельниччині протягом двох днів спостерігалися проблеми з електропостачанням в деяких громадах на півночі та в центрі області. Станом на вечір, за інформацією влади, відновлене електропостачання у 8 населених пунктах у Волочиській, Теофіпольській, Хмельницькій та Ярмолинецькій громадах. Загалом без світла деякий час залишалися 1063 споживачі, у тому числі 944 побутових та 119 непобутових. На ліквідації наслідків були задіяні 6 бригад, 21 робітник та 6 одиниць техніки.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 9 січня в області очікується мінлива хмарність, вночі місцями невеликий сніг, вдень без опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 16-21° морозу, вдень 7-12° морозу, у Хмельницькому вночі 18-20° морозу, вдень 9-11° морозу.

За інформацією сайту Синоптик погода в області буде така:

  • У Хмельницькому до самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі -17, вдень -10, ввечері -10.
  • Нічні хмари у Кам’янці-Подільському до ранку зникнуть і до самого вечора в місті буде триматися ясна погода. Без опадів. Температура повітря вночі -16, вдень -10, увечері -13.
  • У Шепетівці ранок буде безхмарним, але вже у середині дня погода зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі -16, вдень -8, ввечері -7.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook