Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому змінено маршрути руху громадського транспорту (ОНОВЛЕНО)

Після ранкової повітряної атаки, під час якої у Хмельницькому пролунало кілька вибухів, в місті змінено маршрути руху громадського транспорту. Містян попереджають, що через повітряну тривогу і погодні умови сьогодні, 8 січня, ймовірні відхилення від графіків руху.

Як повідомили у міській раді, тролейбуси та автобуси курсуватимуть так:

  • Тролейбусні маршрути № 2А, 4, 4А, 7, 7А, 11, 11А, 16, 17 здійснюють рух через вул. Кам’янецьку, Тернопільську, Молодіжну, Інститутську, Кам’янецьку та далі за маршрутом.
  • Автобусні маршрути № 26, 35, 49А здійснюють рух через Львівське шосе, вул. Пулюя (колишня Хотовицького), Інститутську, здійснюють розворот на перехресті вул. Інститутської та Молодіжної, далі здійснюють рух по вул. Інститутській, Кам’янецькій та далі за маршрутом.
  • Автобусний маршрут № 21 та 51 здійснює рух по вул. Кам’янецькій, Інститутській, здійснюють розворот на перехресті вул. Інститутської та Молодіжної, далі здійснюють рух по вул. Інститутській, Кам’янецькій та далі за маршрутом.
  • Автобусні маршрути № 22, 29, 29А та 47 здійснюють рух по вул. Кам’янецькій, Інститутській, Пулюя (колишня Хотовицького), Львівське шосе та далі за маршрутом.
  • Автобусний маршрут № 18 здійснює рух по вул. Кам’янецькій (в обох напрямках руху) без заїзду на Львівське шосе та вул. Тернопільську.

Наразі частково перекрита вулиця Тернопільська. Складний рух також на вулиці С. Бандери. Крім того, у мікрорайоні Південно-Західний аварійно знеструмлено низку вулиць.

ОНОВЛЕНО:

“Рух по вулиці Тернопільській відновлено. Маршрути громадського транспорту будуть працювати у звичному режимі”,повідомив Хмельницький міський голова.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook