Новини
Суспільство

На Хмельниччині горіли будинки, квартира багатоповерхівки та господарча споруда

За добу, що минула, вогнеборці Хмельниччини врятували від знищення вогнем 4 помешкання та господарчу споруду. На місцях займань виявлено тіло чоловіка, інший – травмувався.

Вночі, 8 січня, на вул. Болбочана в м. Хмельницький виникла пожежа в одній із квартир багатоповерхівки. Під час гасіння вогнеборці виявили у квартирі тіло чоловіка 1976 року народження. Ймовірна причина цієї пожежі — необережне поводження з вогнем, повідомили в ДСНС.

Також цього ж дня на вул. Світанкова в обласному центрі горів житловий будинок. Через, ймовірне, порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печі, вогнем пошкоджений комин, перекриття, домашнє майно.

Двічі горіли житлові будинки у Шепетівському районі. Так, у с. Мухарів допомогти рятувати житловий будинок від знищення вогнем вогнеборцям місцевої пожежної команди с. Берездів прибули рятувальники із м. Корець, сусідньої Рівненської області. На місці пожежі травми отримав чоловік 1957 року народження. Причина пожежі — необережність під час паління. Вогнем пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку.

Славутські рятувальники разом із вогнеборцями місцевої пожежної команди с. Піддубці ліквідували пожежу житлового будинку, який спалахнув у с. Кутки. Ймовірно, зайнялося через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Вогнем пошкоджено стелю.

А у с. Малий Скнит Шепетівського району вогнеборці місцевої пожежної команди с. Ганнопіль та добровільної пожежної дружини с. Клепачі ліквідували займання в господарчій споруді. Проте вогнем пошкоджено перекриття та домашнє майно.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook