Новини
Погода

Погода на 10 січня: мороз та ожеледицю обіцяють на Хмельниччині

Морози не відступають. Також синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища на Хмельниччині на найближчі три дні: 10, 11, 12 січня. На дорогах області очікується ожеледиця, у зв’язку з чим водіям рекомендують утриматись від виїзду на автошляхи без нагальної потреби, або ж бути дуже обережними за кермом.

Також в гідрометцентрі прогнозують зміну гідрологічної ситуації: 10-13 січня на річках басейну Дністра очікується інтенсивне утворення шуги, на окремих ділянках встановлення льодоставу, при цьому можливе формування зажорів льоду з різким коливанням рівнів води.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 10 січня в області очікується мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 11-16° морозу, вдень 2-7° морозу, у Хмельницькому вночі 12-14° морозу, вдень 4-6° морозу.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

День буде хмарним – з самого ранку у Хмельницькому небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі -10, вдень -5, ввечері -6.

Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Кам’янці-Подільському вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря вночі -12, вдень -6, увечері -7.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вночі -8, вдень -4, ввечері -5

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook