Новини
Інфраструктура

За ніч на дороги Хмельниччини витратили майже 800 тонн протиожеледних матеріалів

В ніч з 8 на 9 січня над забезпеченням безперебійного руху дорогами державного значення Хмельницької області працювало 42 КДМ, 15 навантажувачів та 5 автогрейдерів та 66 шляховиків. Витрати протиожеледних матеріалів становлять 791 тонну. Скарги, надзвичайні ситуації та дорожньо-транспортні пригоди відсутні.

Так інформують про роботу дорожнього господарства регіону у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області.

За прогнозами синоптиків сніговий циклон поволі полишає територію країни. Сьогодні була найморозніша ніч.

Проїзд дорогами державного значення забезпечено, покриття на автошляхах М-, Н-значення сухе, частково засніжене, на дорогах Р-, Т-значення переважно засніжене.

Мережею продовжує працювати спеціальна дорожня техніка, триває очищення доріг від переметів, обробка особливо небезпечних ділянок високовідсотковими піщано-сольовими сумішами. Особливу увагу приділяємо на підйомах та спусках, естакадах, поворотах та пішохідних переходах, мостах та шляхопроводах.

Разом з тим, дорожники в чергове наголошують, що зимове експлуатаційне утримання проводимо в ощадливому режимі, надаючи перевагу дорогам з індексом М та Н, шляхам транспортування товарів оборонного значення та евакуаційним маршрутам, які погоджуються з Хмельницькою ОВА.

Перелік майданчиків для відстою транспортних засобів в розрізі автошляхів можна знайти тут: http://bit.ly/2WsAaZe.

Отримати інформацію про стан проїзду можна у кол-центрі: +38 067 400 60 80.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook