Новини
Суспільство

Понад 27 тисяч продуктових наборів планують видати мешканцям Хмельницької громади

У Хмельницькому за кілька днів стартує запис на отримання продуктових наборів у 2024 році. Людям, які мають право на його одержання, необхідно звернутись до міського територіального центру соціального обслуговування та надати особисті дані. Цьогоріч планують видати 27,5 тисяч пакунків.

За словами директора Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування Дмитра Старцуна, для запису потрібно прийти та надати персональні дані про місце реєстрації, дату народження, розмір пенсії, назвати прізвище, ім’я та по-батькові. Після чого спеціалісти центру видають пам’ятку, де буде вказана дата та час візиту, та що при собі необхідно мати, щоб отримати продуктовий набір.

Традиційно у продуктовий набір входять такі необхідні продукти харчування як дві пляшки олії, борошно та цукор – по кілограму, макарони, гречка, рис та інші крупи, тушкована свинина, згущене молоко, чай, а також печиво. На 2024 рік плануємо його (пакунок) дещо покращити. Буде ще сардина, а також доповнено деякими крупами, – каже Дмитро Старцун.

На отримання продуктового набору зможуть записатися мешканці Хмельницької міської територіальної громади, люди з інвалідністю, люди похилого віку, які не працюють, у яких розмір їхнього доходу не перевищує двохпрожиткових мінімумів, особи, які втратили працездатність.

Дивіться у сюжеті МТРК “Місто”

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook