Новини
Культура

Хмельничанин – в олімпійській збірній України з брейк-дансу

Хмельничанин Михайло Керепко став учасником олімпійської збірної України з брейк-дансу.

Хлопець займається танцями вже 19 років, та за цей час отримав більше сотні перемог у змаганнях та батлах. Місяць тому у Києві відбулися змагання, де хлопець здобув абсолютну перемогу, увійшовши до олімпійської п’ятірки. Таким чином цьогоріч Михайло представить Україну на олімпійських іграх в Парижі.

Танцівник докладає неабияких зусиль задля хороших результатів, розповідає: займається двічі на день з понеділка по четвер. Він присвячує своє життя тагцям уже 19 років. Також ділиться своїми знаннями з іншими та вчить брейку дітей.

Брейк-данс – спортивний вид танцю, що вимагає сильної фізичної підготовки. В Україні набув популярності вкінці 90-х років, а нині є одним із найпопулярніших серед молоді.

Михайло наголошує: щоб досягнути успіху у вуличних танцях, необхідно бути не тільки сильним, а й креативним, адже брейк-данс – це про здатність створити щось нове та нетипове.

Хлопець вже готується до змагань, планує гідно представити Україну на світовій арені та сподівається повернутися з золотом.

Дивіться у сюжеті Першого Подільського

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook