Новини
Погода

Погода на 15 січня: сніг та трохи потепління обіцяють на Хмельниччині

Після тривалих заморозків на Хмельниччину повертається тепло, настільки, наскільки про це можна говорити у розпал зими. Тиждень в області почнеться з невеликих снігових опадів та плюсової температури, що трохи наблизить відчуття весни, але загалом не змінить картину погоди. Дороги в області все ще будуть небезпечними через ожеледицю, тож, вирушаючи у дорогу, варто пам’ятати про безпеку руху.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 15 січня в області буде хмарно, вночі місцями невеликий сніг, вдень місцями невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, у Хмельницькому вночі 4-6° морозу, вдень близько 0°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ранок та день у Хмельницькому будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Без опадів. Температура повітря вночі -5, вдень -1, ввечері -6.

До вечора хмари, що панували в небі у Кам’янці-Подільському весь день, заберуться геть. Без опадів. Температура повітря вночі -4, вдень 0, ввечері -1.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Без опадів. Температура повітря вночі -3, вдень 0, ввечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook