Новини
Погода

Погода на 16 січня: на Хмельниччині знову обіцяють мороз

Після незначного підвищення температури синоптики знову прогнозують “мінус” в повітрі як вдень, так і вночі. Крім цього, найближчими днями (16-18 січня) мешканцям Хмельниччини обіцяють небезпечні метеорологічні явища, зокрема, ожеледицю на дорогах.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 16 січня в області буде хмарно з проясненням. Вночі без опадів, вдень місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу, у Хмельницькому вночі 4-6° морозу, вдень 3-5° морозу.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі -4, вдень -6, ввечері -6.

У Кам’янці-Подільському вдень ненадовго небо стане ясним, але вже ближче до вечора буде хмарно. Уночі піде дрібний сніг, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається. Температура повітря вночі -2, вдень -4, ввечері -6.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вночі -4, вдень -6, ввечері -8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook