Новини
Інфраструктура

Через мобілізацію у Хмельницькому гостро бракує працівників комунальної сфери

Понад 250 хмельницьких комунальників з початку повномасштабного вторгнення стали на захист країни. Через це нині на комунальних підприємствах бракує працівників. До прикладу, лише у “Хмельницькводоканалі” – 19 вакансій. Зокрема, шукають слюсарів, електромонтерів, інженерів. Також потрібні водії вантажних автомобілів.

За словами заступника міського голови, директора департаменту інфраструктури міста, Василя Новачка, остання негода, яка наробила клопоту в області показала гострий брак комунальників.

Людей, які чергували, не було ким замінити, тому за кермо сідали і механіки, і інші працівники, які зазвичай мають інші посадові обов’язки. Вакансій дуже багато, і я сподіваюся, що ми зможемо залучати працівників з якихось інших сфер для того, щоб міська комунальна структура працювала, – каже посадовець.

Наразі найбільша потреба у водіях вантажних автомобілів у підприємстві, яке обслуговує дороги. Також подібні вакансії є і в тепломережі, і у водоканалі, і в інших підприємствах. Обмежень немає – це можуть бути як жінки, так і чоловіки, і люди пенсійного віку.

Дивіться у сюжеті МТРК “Місто”

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook