Новини
Погода

Погода на 18 січня: сніг з дощем обіцяють на Хмельниччині

Ще один важкий з точки зору погодних умов день спрогнозували на завтра для мешканців Хмельниччини синоптики. Протягом дня можливі різноманітні опади та пориви вітру. Проїзд дорогами області знову буде ускладнений через ожеледицю.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 18 січня в області буде хмарно, вночі мокрий сніг та дощ, вдень дощ. Вночі ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с.Температура повітря вночі по області від 4° морозу до 1° тепла, у Хмельницькому 1-3° морозу, вдень по області 1-6° тепла, у Хмельницькому 2-4°тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Нічний сніг припиниться ще до ранку. Вдень розпочнеться дрібний дощ, проте він повинен закінчитися до приходу вечора. Температура повітря вночі 0, вдень 4, ввечері 2.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Уночі буде сильний сніг. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вночі 1, вдень 5, ввечері 3.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний сильний сніг закінчиться ще до настання ранку, але вдень розпочнеться дощ, який продовжиться до приходу вечора. Температура повітря вночі 0, вдень 4, ввечері 2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook