Новини
Кримінал

Студента-наркоторговця викрили у Кам’янці-Подільському

Склад наркотичних засобів 21-річний студент одного з вишів Кам’янця-Подільського влаштував у кімнаті гуртожитку, в якому мешкав. Попередньо вартість вилученого зілля, в тому числі психотропного, оцінили у майже 4 мільйони гривень.

Як повідомили у поліції Хмельниччини, за місцем проживання студент зберігав близько трьох кілограмів психотропної речовини «Альфа-PVP», майже кілограм канабісу, 5 пакетів смоли канабісу, психотропи «2С-В» та «ЛСД», 15 згортків з таблетками «Субітексу». Також у кімнаті гуртожитку виявили техніку, що використовувалась у злочинній діяльності. Усі вилучені речовини правоохоронці відправили на експертизу.

Наркотичні речовини молодик збував в одному з парків міста методом “закладок”.

Студента, підозрюваного у наркоторгівлі, затримали та оголосили йому про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних та психотропних речовин. У випадку доведення його вини у суді, молодику загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook