Новини
Надзвичайні події

Жінку, яка хотіла стрибнути з моста, врятували поліцейські у Хмельницькому

Про допомогу у правоохоронців попросила знайома хмельничанки, яка планувала вкоротити собі віку. Завдяки професійності патрульних, жінку вдалося відговорити від непоправного кроку.

Як розповіли у патрульній поліції Хмельниччини, події відбувалися днями в обласному центрі. До правоохоронців, які патрулювали вулиці, звернулася мешканка міста та повідомила, що її знайома хоче вчинити самогубство. Прибувши на вказане місце, правоохоронці побачили на мосту схвильовану жінку. Спілкуючись з патрульними, 34-річна жінка розповіла, що має особисті проблеми і не бачить іншого виходу, ніж покінчити з життям.

Проте патрульним вдалося відмовити жінку від такого розв’язання проблем. Після цього хмельничанку передали медикам.

Нагадаємо, сьогодні у соцмережах Кам’янця-Подільського повідомили про ймовірне самогубство, що сталося у місті в районі Новопланівського мосту. Згодом інформацію доповнили. З посиланням на інформацію правоохоронців написали таке:

За версією поліції, чоловік 35 років йшов по Новопланівському мосту і в якийсь момент вирішив стрибнути, що було зафіксовано відеокамерами. Раніше рідні померлого писали, що не вірять у версію самогубства та мають підозри щодо насильницької смерті. Всі обставини встановлюють правоохоронці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook