Новини
Кримінал

Дикого кабана вбили на Хмельниччині браконьєри

Правоохоронці Хмельниччини вкотре нагадали про заборону полювання під час воєнного стану та розповіли про порушників цієї заборони, результати “діяльності” яких виявили в лісі під час патрулювання.

Піймали браконьєрів днями на території Заслучненської тергромади у Хмельницькому районі. У лісових угіддях, що належать Старокостянтинівському лісовому господарству, поліцейські офіцери громади Олександр Бачок та Юрій Кушнір спільно з працівником УТМР під час патрулювання виявили факт незаконного полювання.

На лісовій ділянці правоохоронці знайшли тушу дикого кабана. Поряд стояв автомобіль марки “Nissan”, в салоні якого поліцейські виявили довгоствольну нарізну зброю та карабін. Встановили і водія автівки – ним виявився 35-річний чоловік, який разом із пасажиром, ймовірно, причетні до вказаного кримінального правопорушення.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Тушу вбитої тварини, зброю та автомобіль вилучили в порядку, визначеному законом. Відомості про подію внесли до ЄРДР за ч. 2 ст. 248 ККУ (Незаконне полювання), повідомили на сторінці Поліцейських офіцерів громад у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook